Karriere hos H. Daugaard

Brænder du for et job i transportbranchen, og er du villig til at tage ansvar og vise dit engagement, så er H. Daugaard stedet for dig.

Vi kan tilbyde forskellige funktioner inden for spedition, lager og administration. Fælles for alle job er, at det går stærkt, og at vi er afhængige af hinandens indsats. Hver medarbejder er en vigtig ressource, der bidrager til, at vi når vores mål.

Kan du se dig selv i en flad organisation, hvor der er plads til forskellighed, så send os en ansøgning – måske bliver du en del af vores team.

Vi opbevarer modtagne ansøgninger op til 12 måneder, efter modtagelse, hvorefter de destrueres.

Ledige stillinger

SPEDITIONSELEVER med drive & god energi
Til vores kontor i Kolding søger vi lige nu 4 speditionselever, som er klar til at hoppe ud i en spændende elevuddannelse i september 2018 – og blive en del af et internationalt miljø, hvor hverdagene flyver afsted.
Få en attraktiv speditionsuddannelse og åbn døren til et væld af fremtidige karrierevalg!
Klik og læs mere om virksomheden, uddannelsen – og hvordan du søger – Speditionselev

Nysgerrig? Tjek også den lille inspirationsvideo – Hvad er spedition?

VOGNMÆND til nationalt, nordisk og europæisk transportsamarbejde
Er du vognmand – og vil du repræsentere os på de danske, nordiske og europæiske veje?
Så søger vi lige nu samarbejdspartnere og underleverandører, som forstår vores værdier og på bedste måde kan repræsenterer os hos vores kunder.
Har du kapaciteten? Og er du interesseret i at læse mere om muligheden for tæt samarbejde og fast kørsel? Klik her – Vognmænd

Posts not found

.