• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  201 dedikerede medarbejdere

  Det er heller ikke tilfældigt, at vi vælger at skrive ”fast” kontaktperson! Gennemsnitsancienniteten blandt vores medarbejdere er over 10 år. Mange medarbejdere har fejret deres 20 års jubilæum hos os … og som kunde vil du hurtigt føle dig som en del af en kæmpestor familie.

  Som kunde hos os bliver du aldrig “bare et nummer” … du bliver en del af vores hverdag, og vi møder dig med smil og glimt i øjet! Så vidt det overhovedet er muligt, får du én fast kontaktperson – og du vil opleve, hvordan de relationer, som I etablerer og opbygger, giver værdi i hverdagssituationer, når I i fællesskab skal arbejde med kritiske deadlines og transporter – og ikke mindst, når du har brug for en sparringspartner, der kan gå ind i en engageret dialog om dine taktiske og strategiske overvejelser.

  I en kompleks og travl verden har ”people” brug for ”people” – ikke avancerede telefonsystemer og autosvar …

  Alle logistikydelser i hele værdikæden er karakteriseret af en høj grad af specialisering og kvalitet – fra afhentning og sortering til fejlfri levering, lagerekspedition og korrekt afregning.

  Et samarbejde med os vil derfor sikre dig en god mavefornemmelse, uanset om det handler om specialiserede transporter, international eller national distribution, miljøspørgsmål eller regler og lovkrav. Vi ved præcis, hvornår vi skal videregive din forespørgsel til én af vores kompetente kollegaer – kun på den måde får vi lov til at være verdensmester i vores niche…