• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  JERNBANETRANSPORT I VÆKST

  JERNBANETRANSPORT I VÆKST

  Det stigende pres på de europæiske veje inspirerer dagligt virksomheder til at søge alternative løsninger på de udfordringer, som det naturligt skaber. Parallelt har det også inspireret os til at sætte fornyet fokus på ét af vores stærke våben, nemlig jernbanetransporten og de 100% customized logistics koncepter, som vores 3 velfungerende, danske jernbanehubs i Kolding, Vejle og Vamdrup giver os en unik mulighed for at skabe.

  Vores erfaring med jernbanetransport er velfunderet og fælles for alle de løsninger, vi arbejder med er, at de tager afsæt i helt specifikke kundekrav – og spænder vidt. Nogle kunder har begrænsede transportmængder, mens andre samarbejder baseres på store, faste set-ups.

  Eksempelvis modtager vi modtager årligt mere end 700 jernbanevogne med byggematerialer til vores lagerhotel i Vamdrup., og vi kan dagligt aflæsse og lagerlægge op til 4 fuldtlastede jernbanevogne med ca. 60 tons pr. vogn på vores fleksible lagerhotel. Distancen Spanien-Danmark er et godt eksempel på jernbanetransport som alternativ til vejtransport – og vi samarbejder tæt med kunden om at skabe flow og leveringssikkerhed.


  Tilsvarende arbejder vi ad hoc med enkeltstående forsendelser, som fragtes fra A til B , fordi jernbanetransport generelt ikke blot garanterer skarp og præcis, daglig levering men også tæller flere og tunge fordele som økonomi, transporttid og ikke mindst en reduceret miljøbelastning.

  ’Vi forstår, at det kan være svært at tænke alternativer til velfungerende vejtransporter, men fremtiden kan kalde på nye løsninger, for at løfte de stadig stigende udfordringer på vejene’, siger Albert Palner, som dagligt har sit fokus på jernbanetransport, og tilføjer: ’Vi er klar til at løse flere specialopgaver med afsæt i vores lagerhotel, der kan sikre effektiv aflæsning og godshåndtering. Vi har faciliteterne til indendørs- & udendørs tømning – og kan absolut levere økonomisk, miljørigtig og tidsbesparende transporter til og fra hele Europa’.

  Er tiden inde til at tænke anderledes og kreativt, så kunne jernbanetransport også være dit faste link mellem de store europæiske markeder, Danmark og vores svenske naboer. Hos os er terminaler, kraner, trucks og skarpe jernbanespecialister på plads – og ikke mindst har vi ressourcerne til også at skræddersy en fremtidssikret, økonomisk rigtig løsning på dine transportopgaver.

  Ring til vores salgsafdeling +4579381244 eller send en mail på salg@h-daugaard.dk, hvis du er interesseret i en konkret dialog om customized logistics med afæst i jernbanetransport til din virksomhed.