• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  HAMANN INTERNATIONAL LOGISTICS … vores nye samarbejdspartner i Belgien

  HAMANN INTERNATIONAL LOGISTICS … vores nye samarbejdspartner i Belgien

  Hos H. Daugaard har vi gennem det seneste år søgt målrettet mod et nyt, strategisk partnerskab i Belgien. Den aktuelle markedssituation og forventninger om stigende fleksibilitetskrav har inspireret os til at sikre flere ugentlige stykgodsafgange  og ikke mindst daglig afvikling af LTL og FTL på tværs af Europa – og et nyetableret samarbejde med den velfunderede virksomhed, HAMANN INTERNATIONAL LOGISTICS, sender os forventningsfulde ind i 2019. Det nye samarbejde, som er en realitet pr. 1. februar, giver os nemlig muligheden for at integrere ny fleksibilitet i vores transport- og logistikløsninger til og fra Benelux-landene.

  Privatejede HAMANN er grundlagt i 1990’erne – og virksomhedens hovedsæde ligger strategisk godt placeret i Wetteren tæt på Gent med en mindre filial I hollandske Venlo.

  De +160 medarbejdere arbejder både innovativt og serviceminded og har præcis som os fokus på pålidelige, kundespecifikke løsninger, der tilfører værdi og konkurrencemæssige fordele, hvilket understøttes af eget distributionssystem og moderne logistiklagre.

  Som virksomheder deler vi ikke blot kerneværdier men komplementerer også hinanden, hvilket giver os et potentiale, som vi som teams i tæt samarbejde er klar til at udfolde – og som forventes at række ud over de belgiske grænser og give os tilsvarende skarpe muligheder i Luxembourg og store dele af Frankrig.

  Benelux-landene blev allerede med etableringen af DAULUX i 1987 ét af omdrejningspunkterne i H. DAUGAARDs transport- og logistikportefølje – og det er vores overbevisning, at det stærke, strategiske samarbejde med HAMANN INTERNATIONAL LOGISTICS cementerer vores unikke platform og historik, og sikrer os en markant styrket fleksibilitet på transporter til og fra Belgien. Naturligt inviterer det nye set-up også til at gennemgå og kreativt gentænke eksisterende transport- og logistikløsninger og tilføre ny fleksibilitet og effektivitet. Den kontinuerlige proces starter, når samarbejdet bliver en realitet pr. 1. februar, og har parallelt til formål at udforske de IT-mæssige fordele, som vores nye partner stiller til vores rådighed. Inspirerer vores nye agentsamarbejde til nye tanker i forhold til eksisterende og fremtidige transporter til og fra Belgien & resten af Europa?

  Kontakt os gerne direkte på sales@h-daugaard.dk for en uforpligtende, kreativ dialog om nye løsninger!