• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  Banetransport

  H. Daugaard har – med udgangspunkt i vores centrale geografiske placeringer – specialiseret os i jernbanetransport til og fra hele Europa.
  Som den største danske operatør inden for banetransport af stål, papir, byggematerialer og kemikalier videreudvikler vi løbende vores banekoncept
  i et tæt samarbejde med kunderne – og skaber dermed optimale transportløsninger.

  TerminalGodshåndtering

  Terminal

  En terminals placering er en væsentlig forudsætning for dagligt at kunne konsolidere store godsmængder hurtigt og effektivt.

  Vore terminaler i Vamdrup samt på havnene i Kolding og Vejle er placeret kajnært og med direkte adgang til jernbanespor. Det betyder, at terminalerne er optimale til direkte omlæsning af gods – uanset, hvilken transportform der bruges.
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  h-daugaard-kolding-maria-t-hedegaard67

  GODSHÅNDTERING

  Vores dedikerede og erfarne kran- og truckførere er nøglen til optimal godshåndtering, og de er altid klar til at tage udfordringerne op.

  H. Daugaard råder over moderne materiel til en skånsom og effektiv godshåndtering af alle godstyper.
  Maskinparken består af et stort antal specialdesignede gaffeltrucks samt portalkraner med løftekapacitet op til 35 tons.

  Vi har en specialdesignet RTG-kran med løftekapacitet op til 40 tons, hvor selve pladehåndteringen foretages med magnetåg. Kranen er derfor yderst velegnet til håndtering af vindmølle-/grovplader.
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  h-daugaard-kolding-maria-t-hedegaard3