fbpx

07-11-2022

H. Daugaard bliver ledende aktør inden for opbevaring af brandfarlige væsker

På vores lager i Vamdrup har vi netop opsat et nyt skumslukningsanlæg, som får afgørende betydning for kundernes muligheder for opbevaring af brandfarlige væsker. Det betyder, at man som kunde hos H. Daugaard nu både kan få transporteret og opbevaret brandfarlige væsker i væsentligt større mængder end tidligere.

Få alt samlet ét sted

Opbevaring af brandfarlige væsker kræver utrolig meget i forhold til både lovgivning og sikkerhed – derfor er der heller ikke mange på markedet, der kan opbevare særlig store mængder. Det er en udfordring for de virksomheder, der gerne vil have deres brandfarlige produkter opbevaret i deres nærmarked. Med installationen af det nye skumslukningsanlæg kan H. Daugaard hjælpe med lige præcis dette, og vi bliver derfor de førende inden for opbevaring af klassificerede produkter.

Vi har nu mulighed for at have endnu større mængder af brandfarlige væsker, fordi vi har fået det her skumslukningsanlæg, siger HESQ-manager, Anders Søgaard-Hansen.

Udnyt stordriftsfordele

Derfor kan vi nu hjælpe vores kunder med at gøre brug af stordriftsfordele, fordi de får muligheden for at opbevare deres brandfarlige væsker på ét samlet sted i stedet for at fordele det ud på flere forskellige lagre.

Anlægget muliggør, at en hal på 400 kvadratmeter kan fyldes med skum i løbet af tre til fem minutter. Helt konkret består skumslukningsanlægget af to store tryktanke på hver 40 kubikmeter, der blander vand og luft under højt tryk.

Ved aktivering af anlægget blandes 2 % skumvæske, inden blandingen blæses gennem rørsystemet ind til de store skumgeneratorer, der er monteret i loftet i de haller, der dækkes af skumslukningsanlægget. Skumvæsken er i øvrigt ikke af PFOS/PFAS-typen og dermed fri for skadelige fluor-forbindelser.

Tryghed ved en samlet logistikløsning

Hos H. Daugaard er skræddersyet logistik en afgørende del af den service, som vi tilbyder vores kunder. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til transport af farligt gods.

Ud over at få opbevaret farligt gods kan du nemlig også få det transporteret med enten lastbil, tog eller skib. Du får altså en samlet logistikløsning. På den måde kan du trygt overlade både opbevaring og transport til den samme kompetente samarbejdspartner.

Skal vi tage en snak om jeres behov, og hvordan vi kan hjælpe jer?

Vores faguddannede specialister sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig med den helt rigtige løsning til din transportopgave.

Kontakt os her.

 

Få de seneste nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev