fbpx

30-11-2020

H. Daugaard har den højest mulige kreditværdighed, AAA

Hos H. Daugaard er vi utrolig stolte af, at visionen om at drive en sund forretning, hvor kvalitet, lønsomhed og respekt for vores samarbejdspartnere indgår som kriterier, har båret frugt. Vi har nemlig fået den højest mulige kreditvurdering, AAA (Triple-A).

På trods af et år, hvor COVID-19 i mange sammenhænge har sat dagsordenen, og hvor vi også har været nødsaget til at tilpasse os situationen, har det ikke været på bekostning af vores kunder eller samarbejdspartnere.

Det er også derfor, vi er utrolig stolte af vores AAA kreditvurdering, der netop afspejler ovenstående. Trods den store usikkerhed i markedet og økonomien generelt i verden, er vi ikke gået på kompromis med vores værdier – og det er netop i kriser, at værdier bliver sat på prøve.

 

Hvad betyder det, at vi har en AAA kreditvurdering

En kreditvurdering viser virksomheders økonomiske situation og kreditværdighed – heri hvor stor sandsynligheden er for, at den givne virksomhed både er i stand til og villig til at betale en pågældende kreditor. Dette er netop afgørende i alle samarbejder vi indgår i – vi vil og er nemlig til at stole på.

H. Daugaards kreditvurdering er foretaget af Bisnode i samarbejde med Dun & Bradstreet, som er den største leverandør af opdaterede og værdifulde virksomhedsoplysninger.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Det siger vores kunder...

Bayer har gennem mere end 13 år været kunde hos H. Daugaard på opbevaring og transport af farligt gods i form af plantebeskyttelsesmidler, og vi har virkelig været tilfredse med samarbejdet. Samarbejde gennem så mange år bygger i høj grad på en rigtig god kundeservice og et højt sikkerhedsniveau.

- Bayer

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe