fbpx

10-06-2024

H. Daugaard vinder prisen som “Best Managed Company”

Der emmer af stolthed og glæde på alle vores lokationer efter modtagelsen af prisen: “Best Managed Company 2024”. Tirsdag d. 28. maj var en håndfuld fra H. Daugaards ledelse draget til d’Angleterre i København for at deltage i overrækkelsen af prisen, som er faciliteret af Deloitte. Hvilken aften.

Vores medarbejdere – hjertet i H. Daugaard

Men denne fantastiske bedrift kunne ikke være opnået uden vores dedikerede medarbejdere, der hver dag yder deres bedste for at sikre vores succes. Uden specialiserede medarbejdere – ingen award. Tak til alle vores medarbejdere – om du er bag rattet, på søen eller har plads på vores kontorer og lagre. Vi formår at tiltrække de rigtige talenter og tilbyder fleksible jobmuligheder, hvilket også har resulteret i en pris for bæredygtige jobs.

Det strategiske fokus bærer frugt

  1. Daugaard er stærkt strategisk positioneret med et niche-fokus, der gør os i stand til at fastholde vores strategi og nå vores mål. Vi driver en stabil og sund virksomhed med et stærkt fokus på bæredygtighed og ESG. Vores investering i el-lastbiler og fokus på drivmidler er eksempler på vores engagement i en bæredygtig fremtid.

Vores stærke værdier og kultur værner vi om. People, Performance og Precision er funderet i alt, hvad vi gør, de viser mål og retning for vores virksomhed. Vores stærke virksomhedskultur er en vigtig del af vores succes, og vi er utrolig stolte over, hvad vi opnår sammen hele tiden.

Vi har skabt en klar strategisk dagsorden med velsmurte processer, som gør, at vi vækster på markeder, der er præget af hård konkurrence. Vores evne til at levere solid eksekvering og strategisk håndværk har gjort, at vi nu kan kalde os en af de bedst ledede virksomheder.