Kundecases

Her på siden kan I se, hvordan vi har hjulpet vores kunder.
Vi ved, at jeres succes afhænger af tilfredse kunder – og det er det, vi sørger for!

Aalborg Portland

Logistik er et konkurrenceparameter i vores marked, fordi sæsonudsvingene er så store. Vores logistikpartner skal derfor levere en konkurrencedygtig ydelse. Ikke kun på prisen men i lige så høj grad på leveringssikkerhed, fleksibilitet, service og omstillingsparathed

- Aalborg Portland
Se case
BASF

H. Daugaard har fulgt med vores udvikling, så de har faciliteret vores vækst i stedet for at begrænse den. H. Daugaard har altid været konkurrencedygtige, når vi har genforhandlet kontrakter.

- BASF
Se case
Goodyear

Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

 

- Goodyear
Se case
James Hardie Europe

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe
Se case

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du den første til at modtage vores nye initiativer – og det kan gavne din virksomhed.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding, giver jeg samtykke til, at H. Daugaard må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg accepterer samtidig, at H- Daugaard behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under H. Daugaards privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde​ nyhedsmailen.