fbpx

Banetransport – Miljøvenlig transportform

Med kajnære terminaler med direkte adgang til jernbanespor på havnene i Kolding og Vejle, har vi igennem de seneste år har placeret os som Danmarks største og mest effektive logistikvirksomhed inden for banetransportløsninger med mere end 400.000 tons per år.

I Vamdrup råder vi over et moderne lagerhotel med mere end 25000 m2, og her tilbyder vi som en integreret del af vores samlede logistikydelser også direkte adgang til/fra lageret med jernbane for videre transport ud i Europa.

Med mere end 50 års erfaring med banetransport kan vi tilbyde:

  • International banetransport set-up med stor transportkapcitet
  • Overvågning af jernbanevognens placering i Europa
  • Optimeret logistik med en miljøvenlig profil

Specialtransport med jernbane

Vi er klar til at transportere Dit gods – også volumengods – via vores ”banekoncept”.

Vi finder den bedste transportløsning ud fra Dit transportbehov. Vi har løst mange specialopgaver igennem årene – vi har ekspertisen, så vores motto er: alt kan lade sig gøre.

Godshåndtering

H. Daugaard råder over en bred maskinpark bestående af specialdesignede gaffeltrucks samt portalkraner med løftekapacitet på op til 35 tons. Vi har også en specialdesignet RTG-kran med en løftekapacitet på 40 tons – denne kran er velegnet til håndtering af stålplader.

Med vores moderne materiel og fantastiske kran- og truckførere kan vi tilbyde en skånsom og effektiv godshåndtering af alle godstyper.

Få et godt tilbud på netop din opgave, vi sidder klar til at hjælpe dig!

Rådgivning om jernbanetransport

Vi har et team af transportspecialister inden for jernbanetransport, og vi kan altid finde en optimal transportløsning, som er med til at gøre vores banekoncept unikt.

Sammen med Dig analyserer vi muligheden for, om Dine varer også kan transporteres med jernbane. Jernbanetransport er en af de mest stabile og samtidig mest miljøvenlige transportformer, hvilket også gør, at jernbanetransport bliver mere og mere eftertragtet.

Du behøver ikke selv at have jernbanespor, hvis du ønsker at benytte H. Daugaards banekoncept. Vi har nemlig specialiseret os i at tilbyde alle kundegrupper muligheden for at få en optimal og effektiv transport med jernbane.

Vi tilbyder også:

Det siger vores kunder...

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Bayer har gennem mere end 13 år været kunde hos H. Daugaard på opbevaring og transport af farligt gods i form af plantebeskyttelsesmidler, og vi har virkelig været tilfredse med samarbejdet. Samarbejde gennem så mange år bygger i høj grad på en rigtig god kundeservice og et højt sikkerhedsniveau.

- Bayer

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe