fbpx

Hvad kan du få fragtet med skib?

Hos H. Daugaard er vores slogan: customized logistics – kundetilpassede løsninger. Det betyder, at vi tilpasser alle logistikopgaver den enkelte kunde. Med vores mere end 100 års erfaring og branchekendskab, har vi mulighed for at tilbyde dig den mest effektive og optimale rådgivning omkring transport og logistik – og tilmed står vi også for alt det praktiske, så dit gods kommer sikkert og nemmest fra A til B.

Hos H. Daugaard og Grau Shipping tilbyder vi søtransport inden for konventionel-, projekt/heavy lift- og bulk laster. Vi står for både befragtning og stevedoring. 

Vores kajnære faciliteter giver de mest optimale forhold for transport af tungt gods, og vi kan derfor varetage shipping af en lang række godstyper. Vores kraner laster både konventionelle godsmængder og derudover specialiserer vi os i losning af heavy lift-enheder på mere end 200 tons samt bulk varer.

Hvorfor vælge shipping hos H. Daugaard?

Når du vælger shipping hos H. Daugaard, kan du være sikker på, at du har et professionelt team i ryggen. Med Grau Shipping har vi selve befragtningen af skibe ‘inhouse’, som giver dig som kunde en tryghed og convenience. Vi har nu kontrol over alle dele af skibstransporten, hvilket mindsker risiko for fejl i forsyningskæden.

Vi tilbyder kajnære faciliteter fra vores centrale placeringer i Trekantområdet. Det betyder, at vi har unikke muligheder for effektivt at forbinde din søfragt videre til jernbane- og motorvejsnettet, og derfor har du kun én samarbejdspartner igennem hele dit transportforløb.

Skal vi hjælpe med din søtranspart?

Central placeret shipping service fra Trekantområdet

I både Kolding og Vejle havn kan H. Daugaard tilbyde kajnære faciliteter med kraner og trucks, der hurtigt og effektivt kan losse dine skibslaster. Havnene ligger i byer, som er knudepunkter for transportnetværk, der strækker sig på tværs af hele Europa. Det betyder, at vi har direkte forbindelse til både jernbanenet og motorveje. Godstransporten fra Kolding og Vejle giver mulighed for både en mere miljøvenlig og hurtig fragt på tværs af hele verden.

Vi er behjælpelige med hele transportkæden, og vi tilbyder fragt som både vejtransport, banetransport og søtransport. Vi tilbyder også opbevaring i moderne lagerbygninger på vores lagerhoteller.

Vi er specialister inden for shipping

Med mange års erfaring inden for søtransport af gods, bestræber vi os hver dag på at levere den bedste service, så du kan være sikker på, at din fragt altid kommer sikkert i havn. Derudover har vi fokus på både miljø- og leveringssikkerhed, så du med god samvittighed kan fragte dit gods med os.

Med konkurrencedygtige transportformer på vej, sø og bane, kan vi hos H. Daugaard tilbyde vores kunder tilpassede løsninger, hvor det er muligt at kombinere shipping med andre transportmuligheder for at fragte dine produkter.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder i forbindelse med søfragt og de andre transporterformer.

Shipping: En mere bæredygtig transportform

Der ligger et vigtigt arbejde i at nedbringe udledningen af CO2, og hos H. Daugaard har vi implementeret tiltag i arbejdsprocesserne, der årligt har en enorm indflydelse på den mængde af CO2, som vi udleder. Gå til vores side om bæredygtighed for at læse mere om vores arbejde for en mere bæredygtig transportindustri.

Søtransport er mere miljøvenligt end lastbiltransport. Det kræver dog, at du har en stor mængde gods, der skal fragtes. Har du det – så er søtransport den mest miljøvenlige transportform. Med over 300 skibsanløb årligt, hvor vi håndterer tung last på mere end 1500-5000 tons per last, har vi sikkerheden af både godset og vores medarbejdere i højsædet. Ved hver søtransport sørger vi for, at al gods er forsvarligt sikret og at losningen foregår med den største omhyggelighed. Vores maskinpark bliver løbende udskiftet, så vi har udstyr, der lever op til de krav, vi stiller til dem. Dette sikrer, at vores medarbejdere trygt kan betjene maskinerne ved hver  skibsoperation

Alle medarbejdere er desuden uddannet og løbende trænet inden for både losning og tømning af skibe. Med certificering inden for miljøsikkerhed giver vi både medarbejdere og kunder et sikkert miljø at færdes i.

Se certifikater

Fordele ved søtransport

Der er mange fordele ved at vælge søtransport hos H. Daugaard. Vi kan blandt andet give dig følgende fordele:

 • Stor fragtkapacitet
  Når du benytter dig af vores søtransport, laster og håndterer vi dit gods, som gør det muligt at fragte store mængder på samme enhed.
 • Centralt placeret trafikknudepunkt
  Vi har faciliteter på kajen på Kolding og Vejle havn, hvilket er optimalt for den videre fragt af godset. Skal vi transportere godset videre med en af vores andre transportløsninger på vej eller bane, har vi rig mulighed for dette, hvilket sparer dig tid og penge.
 • Miljøvenligt valg
  Med skibstransport kan der fragtes mange enheder ad gangen, som sparer på de fossile brændstoffer sammenlignet med lastbiltransport. Men søtransport kan der udnyttes stordriftsfordele.
 • Top professionelt personale
  Ved alle vores havnelokationer har vi et fuldt uddannet personale inden for stevedoring. Vores erfarne personale er derfor hjemmevant inden for både varemodtagelse samt losning og lastning af de fleste godstyper.
Det siger vores kunder...

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

H. Daugaard har fulgt med vores udvikling, så de har faciliteret vores vækst i stedet for at begrænse den. H. Daugaard har altid været konkurrencedygtige, når vi har genforhandlet kontrakter.

- BASF

Bayer har gennem mere end 13 år været kunde hos H. Daugaard på opbevaring og transport af farligt gods i form af plantebeskyttelsesmidler, og vi har virkelig været tilfredse med samarbejdet. Samarbejde gennem så mange år bygger i høj grad på en rigtig god kundeservice og et højt sikkerhedsniveau.

- Bayer

Fragtpriser på søtransport

Prisen på shipping af lige netop dit gods afhænger naturligvis af mange faktorer. Størrelsen og typen på lasten du skal have transporteret, har en betydning.

Destinationen har naturligvis også en indflydelse på prisen, og derfor er det nødvendigt at kende til distancen af den søtransport, som du skal bruge for at kunne give den endelige pris. Det er også afgørende, om du har behov for yderligere fragtløsninger, efter søtransporten er slut. Der kan dog være en stor økonomisk gevinst ved at benytte transport med skib, da der er mulighed for stordriftsfordele. Og det vil vi gerne rådgive dig omkring.

Vores erfarne medarbejdere sidder ved telefonen og tasterne, og de er altid klar til at vejlede dig efter dit behov.

Få et godt tilbud

Tilmeld dog vores nyhedsbrev og hør om løsninger, der kan gavne din virksomhed!

Nyhedsbrev