fbpx
Hvilke transportformer vil du sammenligne?
Indtast informationer om transporten her:
Vælg afsendelsessted
  Vælg modtagerdestination

   Anvender HVO-brændstof

   Værd at vide om mere miljøvenlig transport

   Ovenstående C02-beregner tager udgangspunkt i standarder. Det er derfor meget muligt, at dine transporter både kan udlede mere og mindre. Det kommer an på din transportpartner. For at du kan opnå den lavest mulige udledning kan du være opmærksom på:

   • Fokuserer din transportpartner på kørselsadfærd?
    Chaufførens kørselsadfærd har stor indvirkning på forbruget af brændstof, som i sidste ende påvirker C02-udledningen. Det kan du læse mere om her.
   • Kører din transportpartner med den seneste euronorm?
    Euronorm er et udtryk for hvilket EU-direktiv om luftforurening, bilen lever op til. Jo nyere euronorm, jo mindre forurening. Pt. er den nyeste norm euro 6 i lastbiler – som alle H. Daugaards lastbiler kører med.
   • Hvilke miljøvenlige initiativer har din transportør?
    Mange bække små gør en stor å. Derfor er det relevant at kigge på alle de små initiativer, som samlet set reducerer en del C02. Det kan være mere miljøvenlige dæk, som mindsker rullemodstand – og som re- og upcycles, når de er nedslidte – læs mere her. Hvordan aftjente materialer generelt håndteres. Du kan læse om H. Daugaards initiativer her.
   • Hvilke løsninger tilbyder din transportpartner?
    Har du en transportpartner, der både tilbyder transport med lastbil, tog og skib er der større sandsynlighed for, at du kan få den mest optimale og miljøvenlige transport. Hver transportform har nemlig sine fordele alt efter, hvilke behov du har. Skal du fx have flyttet en meget stor volumen i Europa, kan det være både økonomisk og miljømæssigt fordelagtigt at benytte skibstransport. Med flere muligheder kan din transportpartner rådgive dig til den mest optimale løsning for dig.

   Læs mere om vores C02-beregner her

   Læs mere om vores miljøvenlige initiativer her

   Det siger vores kunder...

   Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

    

   - Goodyear

   ”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

   - Elopak Denmark

   Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

   - Envases Europe