fbpx

Karriere hos H. Daugaard

Her på siden finder du vores ledige stillinger. Det kan være, at det er dig, vi står og mangler, hvis du brænder for et job i transportbranchen. Vi kan tilbyde forskellige funktioner inden for spedition, lager og administration.

Fælles for alle job, når du arbejder hos H. Daugaard er, at det går stærkt. Vi er afhængige af hinandens indsats, og hver medarbejder er en vigtige ressource, der bidrager til, at vi når vores mål i fællesskab. Hvis du kan se dig selv i en flad organisation, hvor du er villig til at tage ansvar og vise dit engagement, så send os en ansøgning – så kan det være, du bliver en del af H. Daugaard.

Vi opbevarer modtagne ansøgninger op til 6 måneder efter modtagelse – herefter destrueres de.

OBS

Dine personlige data er meget vigtige for os, og derfor kan vi ikke modtage ansøgninger direkte på e-mail. Vi vil derfor bede dig om at sende din ansøgning via hjemmesiden: https://h-daugaard.ofir.com/ – hvor den vil lande i et persondatasikret miljø.

Vi beklager, hvis dette måtte virke lidt omstændigt, men det er for at sikre dine personlige data bedst muligt samt en optimal behandling af din ansøgning.


Ledige stillinger

Disponent til national spedition     

ESG-medarbejder- studiejob