• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  Søtransport

  Søtransport er den optimale transportform ved større godsmængder både ud fra et økonomisk og et miljømæssigt perspektiv.
  Hos H. Daugaard har vi mulighed for at kombinere søtransport med bane- og vejtransport med henblik på at sikre en effektiv og konkurrencedygtig logistikløsning.
  Projektlaster er en naturlig del af vores samlede transportkoncept, og vi har udført adskillige komplicerede logistikopgaver i såvel Europa som Afrika.
  Til vore terminaler på havnene i Kolding og Vejle er der linjetrafikker fra Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Italien, Spanien samt England.

  TerminalGodshåndteringPort AgencyStevedoringBefragtning

  TERMINAL

  En terminals placering er en væsentlig forudsætning for dagligt at kunne konsolidere store godsmængder hurtigt og effektivt.
  Strategisk er vore terminaler på havnene i Kolding og Vejle placeret kajnært og med direkte adgang til jernbanespor. Det betyder, at terminalerne er optimale til direkte omlæsning af gods – uanset, hvilken transportform der bruges.
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  trans-dania19

  GODSHÅNDTERING

  Vores dedikerede og erfarne kran- og truckførere er nøglen til optimal godshåndtering, og de er altid klar til at tage udfordringerne op.
  H. Daugaard råder over moderne materiel til skånsom og effektiv håndtering af alle godstyper.
  Maskinparken består af et stort antal specialdesignede gaffeltrucks samt portalkraner med løftekapacitet op til 35 tons.
  Vi har en specialdesignet RTG-kran med løftekapacitet op til 40 tons, hvor selve pladehåndteringen foretages med magnetåg. Kranen er derfor yderst velegnet til håndtering af vindmølle-/grovplader.
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  godsh

  PORT AGENCY

  Som agent for rederiet varetager vi al koordinering mellem afskiber, rederi, skib og varemodtager.
  H. Daugaard sørger for klarering af skibe, og vores professionelle medarbejdere udfører opgaver som toldbehandling, besætningsskift m.m.
  Vi holder alle parter løbende informeret og har endvidere 24 timers service.

  Døgnservice
  Vores vagttelefon er bemandet 24 timer i døgnet. Du kan få fat i vores døgnvagt på +45 7938 1295
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  portag

  STEVEDORING

  På havnene i Kolding og Vejle har H. Daugaard specialiseret sig i losning og lastning af stål- og metalprodukter, papirprodukter samt div. projektlaster.
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  stevedoring

  BEFRAGTNING

  Vi tilbyder befragtningsløsninger indenfor konventionel-, projekt/heavy lift-, og bulk relaterede laster.
  Som en naturlig forlængelse af skibsbefragtningen, varetager vi de operationelle post-fixture opgaver, og følger dokumentationen i komplette dør-til-dør løsninger.
  Vi kan altid tilbyde et kundetilpasset koncept.
  Få et godt tilbud Vil du vide mere?

  befragtning