fbpx

13-11-2020

Styrket mandskab i Luxembourg, stordriftsfordele ved heltog og miljøvenlighed

Vi har styrket vores afdeling i Luxembourg, Daulux

Nicklas Hoffman tiltræder som Operations Manager i en nyoprettet stilling i Daulux, hvor han kommer til at styrke vores services på transportopgaver til og fra hele Europa. Nicklas har tidligere haft hele verden som arbejdsplads, hvor han både har arbejdet i Hong Kong, New York og Bruxelles.

Vi er derfor sikre på, at Nicklas sammen med vores Country Manager Gordon Poulsen kommer til at kunne yde den bedste service til alle vores kunder.

Nicklas t.v., Gordon t.h.

Heltog, der udnytter stordriftsfordele

Vi har udvidet vores service og har i løbet af de sidste 2 måneder modtaget heltog fra Frankrig i weekenderne. En heltogsløsning er utrolig fordelagtig, hvis man kan samle en del gods (fylde 15 togvogne og op efter). 

Frem for at fragte gods hver uge med singlewagon tog, kan godset samles og i stedet sendes hver anden uge – for så at blive oplagret på lagerhotel i nærmarkedet. På den måde kan varerne hurtigt og fleksibelt blive bragt ud til kunderne.

Fordele ved heltog:

  • Udnytter stordriftsfordele
  • Kører direkte fra a til b
  • Meget miljøvenligt
  • Økonomiske fordele

Transport med jernbanen bliver mere og mere eftertragtet grundet de miljømæssige fordele. Da vi er den markedsledende danske logistik operatør inden for banetransport af råvarer – står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig om, hvordan du kan udnytte jernbanetransport. 

Find ud af, om heltog er en mulighed for dig

SPAR BRÆNDSTOF, PENGE OG CO2 I DIN KØRSEL 

Da vi fokuserer meget på, hvordan vi som transport- og logistikvirksomhed kan mindske CO2 udledningen, vil vi gerne dele vores erfaringer med dig – som du også kan gøre brug af i daglig dagen.

LÆS HVORDAN HER: 6 råd til en mere miljøvenlig og økonomisk kørsel

Det siger vores kunder...

Bayer har gennem mere end 13 år været kunde hos H. Daugaard på opbevaring og transport af farligt gods i form af plantebeskyttelsesmidler, og vi har virkelig været tilfredse med samarbejdet. Samarbejde gennem så mange år bygger i høj grad på en rigtig god kundeservice og et højt sikkerhedsniveau.

- Bayer

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe