fbpx

19-01-2023

Tak for 2022 & velkommen til 2023

Hilsen fra H. Daugaards adm. Direktør Michael Frihagen

Så er 2023 i gang, og samtidig har vi sagt farvel til 2022 – et godt og spændende år for H. Daugaard. Vi har igen oplevet en tocifret vækst, sagt goddag til mange nye kollegaer og investeret kraftigt i ny teknologi samt sikkerhed. Dagsordenen blev præcis så omskiftelig som forventet.

Nye punkter til forretningsplanen dukker hele tiden op – såsom inflation, stigende renter, ESG og SBTI (science based target initiatives). Alt sammen noget vi i direktionen og organisationen skal forholde os til og arbejde med. Og det gør vi gerne.

Adm. Direktør, Michael Frihagen

”Goddag 2023”

Ja vist er der grå skyer derude. Men jeg tænker, at det også giver mulighed for at stoppe op og sætte ind på de områder, der kræver et ekstra serviceeftersyn.

Hos H. Daugaard ved vi, hvilken betydning det har at arbejde med at dygtiggøre vores medarbejdere. De er vores største aktiv – og derfor har vi igangsat et omfattende uddannelsesprogram for alle vores funktionærer. Uddannelsesprogrammet tager udgangspunkt i vores strategi og i vores værdier og strækker sig over det første halvår af 2023. Formålet er at højne en i forvejen høj kundetilfredshed (fremgår af en netop gennemført kundetilfredshedsanalyse) samt at skabe endnu mere arbejdsglæde hos vores medarbejdere. Glade medarbejdere skaber gode resultater.

Her i 2023 forventer vi, at både vi og vores kunder fortsat bliver udfordret på et meget omskifteligt marked. For at imødekomme vores kunder bedst muligt bliver nøgleordet derfor igen fleksibilitet, som er en af vores spidskompetencer.

Customized Logistics hele vejen

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores ”Customized Logistics” ydelser, og vi arbejder derfor på et par større udvidelsesprojekter med henblik på at sikre, at vi kan fortsætte den vækst, vi har oplevet de senere år.

Så med ovenstående in mente ser vi fortrøstningsfuldt fremad.

En kæmpestor tak til vores medarbejdere for en helt fantastisk arbejdsindsats – I gør det bare godt. Samtidig vil vi gerne takke vores kunder og samarbejdspartnere for et godt, loyalt og respektfuldt samarbejde. Vi glæder os til sammen med jer at tage fat på 2023.