fbpx

Sådan har vi hjulpet Goodyear

Goodyear har været kunde hos H. Daugaard siden februar 2019.

I samarbejde med logistikafdelingen hos Goodyear, har vores fokus været at udvikle en kundetilpasset logistik løsning, der passer til det danske marked – hvor leveringssikkerhed er i højsædet.

Vores overordnede logistikopgave har været at forbedre og højne leveringssikkerheden samt ydeevnen for hver modtaget levering. Herudover har vi også haft til opgave at kvalitetssikre et meget højt informationsniveau.

Vores proces for at levere høj leveringssikkerhed

Vores opgave er at hente dæk fra centrallageret i Sverige om eftermiddagen på dag 1. På dag 2 får vi dækkene leveret landsdækkende i hele Danmark. H. Daugaard indsamler dagligt mange konsoliderede ordrer i Jönköping, som herefter bliver transporteret med line-haul lastbiler til vores terminaler i Glostrup og Vamdrup.

Line-haul lastbilerne ankommer til terminaler ved midnat, hvor vores dygtige og erfarne lagerpersonale aflæsser og sorterer alle dæk. Derved er det muligt for distributionsbilerne at hente alle dæk midt på natten for så med garanti at levere alle dæk i Danmark den løbende dag.

Vi har naturligvis opsat forskellige mål, som sikrer, at vi løbende kan dokumentere vores arbejde. Dette sikrer ligeledes, at vi hele tiden følger med i udviklingen. Den bedste belønning for os er, at vores kunder er tilfredse med den præstation, vi leverer. Derfor er alle mål vi sætter, sat for at udføre vores opgave fra Goodyear på bedst mulige vis, hvilket kommer alle kunder hos Goodyear til gode.

Klog logistik = Glade kunder

Vi er især stolte og glade, når vi får en anbefaling som denne fra Goodyear:

“Vores kunder er rigtig glade for H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager, og vigtigst af alt – vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.”

Goodyear, Danmark

Hvordan kan vi hjælpe jer?