Privatlivspolitik

Hvilke oplysninger indsamler vi
Hos H. Daugaard A/S indsamler vi alene persondata for at give vores brugeren nogle bedre tjenester og en bedre brugeroplevelse.
Vi indsamler persondata på følgende måder:

1 – Oplysninger du giver til os. Fx i forbindelse med en ordre afgivet på h-daugaard.dk, tilmelding til et nyhedsbrev eller en konkurrence.
2 – Oplysninger, som vi får gennem din brug af vores tjenester; fx din søgeadfærd på vores webshop eller når du interagere med vores digitale annoncer.

Når der er tale om oplysninger du giver os i forbindelse med ordre, vil vi bede om følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– E-mail adresse
– Telefonnummer

H. Daugaard A/S foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare du har bestilt samt overholde kravene for elektroniske fakturaer.
Når der er tale om oplysninger du giver os i forbindelse med konkurrencer eller tilmelding til nyhedsbreve, vil vi bede om ovenstående oplysninger samt i nogle tilfælde beder vi også om oplysninger omkring køn, interesser, børn, skostørrelse etc.
Vi registrerer disse oplysninger for at sikre at vi kan få kontakt til eventuelle konkurrencevindere og for at udsende nyhedsbreve og annoncer med relevant og tilpasset indhold.
Når vi benytter data baseret på din adfærd så kommer de oftest fra følgende kilder:

COOKIES
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På www.h-daugaard.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde:
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

ENHEDS- OG LOGOPLYSNINGER
Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger som fx operativsystem, om du besøger os fra en PC eller en mobil og vi logger din IP adresse og dine søgeforespørgsler
PLACERINGS OPLYSNINGER
Når du bruger H. Daugaard A/S , kan vi indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering, vi anvender forskellige teknologier til at fastlægge placering, herunder IP-adresse og GPS.

Hvordan anvender vi de oplysninger, vi indsamler
Vi anvender indsamlede oplysninger til at tilbyde dig skræddersyet indhold – fx for at give dig de mest relevante søgeresultater eller annoncer.

For at kunne lave disse skræddersyede løsninger videregiver vi personlige oplysninger til en række af vores betroede samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere behandler data fra os baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Alle samarbejdspartnere er underlagt databehandleraftaler som følger EU reglementet for persondata. Disse samarbejdspartnere vil aldrig kunne kontakte dig direkte eller benytte dine data til andet.

Vores automatiske systemer analyserer dit indhold for at give dig produktfunktioner, som er relevante netop for dig – fx. Produkter vi tror ud fra din tidligere adfærd er relevante for dig fx i Nyhedsbreve eller ved tilpasning af webshoppens forside.

Vi beder altid om samtykke, før vi anvender dine oplysninger til andet end, det som er angivet her i privatlivspolitikken.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Hvis du gerne vil have indsigt I det oplysninger vi har om dig
Som bruger af h-daugaard.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af data om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven. Skulle du ønske data slettet, gør vi dog opmærksom på at forskellige funktioner på h-daugaard.dk og andre tjenester ikke længere vil fungere eller være tilgængelige.

Databehandler ansvarlig hos H. Daugaard A/S er Paw Møller Lindholt

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til H. Daugaard A/S via pml@h-daugaard.dk