fbpx

Fantastisk leveringsperformance bidrager til vækst!

Samarbejdet mellem James Hardie Europe, verdens førende producent af facader i fibercement, og H. Daugaard blev etableret tilbage i 2011 (dengang var firmanavnet Fermacell Scandinavia) og er siden løbende blevet udvidet igennem alle årene.

James Hardie Europe har igennem disse år haft en kraftig vækst, og denne vækst er vi hos H. Daugaard stolte af at have været med til at bidrage til.

Beslutningen om etablering af et fremskudt lager i Danmark blev taget ud fra filosofien om at være tæt på kunderne og hele tiden kunne garantere korte leveringstider til markedet. Fokus på tilfredse kunder har James Hardie haft siden dag et, og det har derfor været centralt i vores samarbejde.

Bæredygtig transportform – der skaber værdi

Lagerkontrakten blev i 2011 indgået med den forudsætning, at indlevering af alle produkterne til det danske marked ville blive foretaget med lastbiler, men undervejs i samarbejdet udfordrede vi i fællesskab muligheden af at kunne anvende jernbanetransport med James Hardie’s indgående mængder til H. Daugaards lagerhotel i Vamdrup.

I dag er lagerhotellet i Vamdrup det lager i Europa, der har den højeste procentandel af gods, der ankommer med jernbane – hvilket er et vigtigt incitament til en mere bæredygtig transportform. Muligheden for at kunne transportere store mængder gods på jernbane igennem Europa blev derfor ret hurtigt et yderst centralt tiltag, der passede ind i James Hardie´s strategi.

I efteråret 2019 indviede vi hos H. Daugaard vores nye tilbygning i Vamdrup på mere end 8500 m2 – i denne hal har vi indrettet os på en måde, så vi har kunne optimere processerne i logistikkæden i forbindelse med aflæsning af jernbanevogne samt læsning af biler.

Derfor har James Hardie kunne fortsætte deres vækstrejse, og H. Daugaard har undervejs været proaktive og anvist nye logistikmuligheder, som har kunne kvalitetssikre en meget høj leveringsperformance.

Få rådgivning til din opgave!

Vi hjælper vores kunder til at vinde ordrene!

“Samarbejdet er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder. Men nøglen i vores logistiksamarbejde med James Hardie er vores hurtige eksekveringsevne, fleksibilitet samt evnen til hele tiden at kunne anvise nye, spændende løsninger der sikrer, at vores kunde vinder ordrerne i konkurrence med konkurrenterne.” – H. Daugaards direktør Palle Mogensen

H. Daugaard udfører først og fremmest traditionel lagerlogistik men også mere avanceret styring af lagerets minimum-/maksimum mængder, derudover en stærk distribution i hele Danmark og diverse specialopgaver på tværs af hele Europa, hvor vi leverer et stærkt produkt for James Hardie.

Det seneste nye tiltag er, at H. Daugaard netop har fået leveret 5 nye James Hardie trailere, som vi sørger for kommer til at være synlige rundt om i landet hver eneste dag.