fbpx

06-12-2019

Miljøvenlighed er i fokus hos H. Daugaard!

Hos H. Daugaard er vi bevidste om klimaet. Vi ved, at vi har et ansvar, vi skal tage, og det ansvar tager vi. Vi vil nemlig gerne lede vejen, når det handler om at gøre branchen mere miljøvenlig. Derfor er vi stolte af at fortælle om vores Eco-driving system, som er integreret i alle vores lastbiler. Formålet er at reducere brugen af brændstof så meget som muligt – og derved mindske udledningen af CO2.

Systemet mindsker ikke udledningen af CO2 fra lastbilen af sig selv – det hele afhænger af chaufføren. Essensen i Eco-driving systemet er, at det gør det nemmere for chaufføren at køre mere miljøvenligt. Systemet måler nemlig på kørselsadfærden hos chaufføren, hvor Eco-driving systemet har opsat seks forskellige parametre som er:

  • Tomgang
  • Overhastighed
  • Bremsning
  • Hård opbremsning
  • Udrulning
  • Coasting

Eco-driving systemet er en indbygget computer, som er installeret i alle vores lastbiler. Her vil computeren indsamle data baseret på chaufførens kørselsadfærd – mens chaufføren kører, som kan ses på billedet her.

Vores chauffører hos H. Daugaard forbedrer sig hele tiden, når det kommer til at køre mere miljøvenligt. Engagement mangler vi ikke – at køre miljøvenligt er nemlig blevet til en intern konkurrence mellem chaufførerne. Både chauffør og fleet manager kan se dataen lige med det samme.

Her kan I se, hvordan vores chauffører ranglistes alt efter, hvor gode de er til at køre efter Eco-driving parametrene.

Rang for Eco-driving

Vi er meget stolte af vores chauffører – de har nemlig gjort et fantastisk stykke arbejde i forhold til at ændre deres kørevaner imod at blive mere miljøvenlige.

H. Daugaards Fleet Manager, Palle Albertsen udtaler følgende om Eco-driving systemet:

”Nu har jeg set udviklingen, og jeg er meget tilfreds med den udvikling, vores chauffører har gennemgået.”

Vil du gerne samarbejde med en logistikvirksomhed, der tænker på miljøet? Så kan kontakte os på: 4118 6090 eller kontakte os her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Nyhedsbrev

Ved tilmelding, giver jeg samtykke til, at H. Daugaard må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg accepterer samtidig, at H- Daugaard behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under H. Daugaards privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde​ nyhedsmailen.