fbpx

25-08-2020

Vi vil gerne give dig en bedre service!

Hvordan står det til?

På trods af COVID-19 pandemien har vi oplevet, at vores kunder har været yderst omstillingsparate og samarbejdsvillige. Vi har med en fælles indsats klaret både udfordringerne, som COVID-19 har medført, samt logistikopgaverne – og vi håber, at alle vores kunder har oplevet en tilfredsstillende service.

Vi fortsætter naturligvis med at følge udviklingen og hele tiden overholde samt indskærpe nødvendigheden af at følge myndighedernes retningslinjer med at anvende værnemidler, holde afstand og fokusere på god håndhygiejne. Hjælper vi alle hinanden med at overholde disse foranstaltninger – så passer vi på hinanden.

Robotteknologi, så vi kan fokusere på dig!

Som led i vores digitaliseringsrejse arbejder vi på at optimere vores arbejdsprocesser hen mod at blive så stabile, hurtige og korrekte som muligt. Derfor er vi i fuld gang med at implementere robotteknologi, også kaldet RPA, som netop forbedrer vores datakvalitet.

Med robotteknologien kan vi undgå manuelle, datatunge indtastninger, der er afgørende for sammenhængen i vores processer. Disse processer vil robotten i stedet understøtte, således at vores ansatte kan bruge tiden på det, som de er gode til; nemlig at skabe god kundeservice.

Da vi netop har fokus på hele tiden at optimere vores arbejdsprocesser, er vi lige nu også på jagt efter en digital forretningsudvikler, som skal bidrage til, at vi som virksomhed altid kan tilbyde vores kunder den bedste service.

Det siger vores kunder...

Bayer har gennem mere end 13 år været kunde hos H. Daugaard på opbevaring og transport af farligt gods i form af plantebeskyttelsesmidler, og vi har virkelig været tilfredse med samarbejdet. Samarbejde gennem så mange år bygger i høj grad på en rigtig god kundeservice og et højt sikkerhedsniveau.

- Bayer

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe

Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

 

- Goodyear

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Lagerhotel

I øjeblikket oplever vi en stigende efterspørgsel efter lagerplads fra mange af vores kunder, og det løser vi selvfølgelig sammen med kunderne og vores dygtige lagerpersonale.

I løbet af de sidste 12 måneder har vi modtaget flere hundrede containere med langgods i form af HardiePlank Facadebrædder. Containerne er afsendt fra USA, som vi modtager på vores lagerhotel i Vamdrup. Her er vores opgave at foretage en effektiv og samtidig skånsom tømning, hvorefter vi oplagrer HardiePlank Facadebrædderne indtil, de skal distribueres.

Bæredygtighed

Vi fokuserer hele tiden på at blive mere bæredygtige, og derfor arbejder vi løbende med forskellige projekter i forhold til miljøet.

Senest har vi bl.a. undersøgt valg af lastbildæk, der har vist sig at gøre en kæmpe forskel! Det kan du læse mere om her. Derudover henviser vi til vores nye sektion på vores hjemmeside, hvor vi samler vores forskellige projekter under bæredygtighed.

Få et tilbud