fbpx

Kickstart din karriere som speditørelev hos H. Daugaard

Vi søger speditørelever til ansættelse pr. 01.09.2023

Som elev hos H. Daugaard A/S bliver du hurtigt en del af et team, hvor du får dit helt eget ansvarsområde. Vi tilbyder dig en god og solid speditøruddannelse, som du kan bruge til at danne grundlag for din fremtidige karriere.

Uddannelsen varer to år og indeholder undervejs skoleophold. Vi sørger for, at du lærer alt omkring transport- og speditionsbranchens facetter, og du får hurtigt et ansvar og en stor selvstændighed i din dagligdag. Vi sikrer dig en uddannelse med et højt, fagligt niveau i en virksomhed med et stærkt sammenhold – med elevløn under hele forløbet. Hos H. Daugaard vil du føle, at du har en afgørende rolle for, at både virksomheden og resten af Europa kører.

Mød vores nuværende elever Karoline og Regitze her

Læs mere om speditionsuddannelsen her

Du vil som minimum komme i berøring med to forskellige afdelinger fx import og eksport, sådan at du har mulighed for at få den bedst mulige forståelse af branchens helhed.

Tidligere elever udtaler bl.a.:
“Som elev i en nichevirksomhed får man hurtigt berøring med de mange forskellige transporttyper og specialopgaver, der findes. Det er dejligt med en flad organisation, hvor chefens dør altid er åben.”

Det skal der til

  • Du har gennemført en HHX eller STX (med tilhørende fagpakke), en eller EUX med et godt resultat.
  • Du taler og skriver dansk og er god til tysk og eventuelt engelsk i både skrift og tale.
  • Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Pickardt på rp@h-daugaard.dk eller telefonisk på 79 38 12 62.

Se en video om os 
HER

ANSØG HER

 

Vi glæder os til at høre fra dig!