• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  ODENSE LETBANE – EN SPÆNDENDE CUSTOMIZED LOGISTICS OPGAVE

  ODENSE LETBANE – EN SPÆNDENDE CUSTOMIZED LOGISTICS OPGAVE

  Når Odense Letbane meter for meter tager form og sætter nye rammer omkring den fremtidige  infrastruktur i den fynske hovedstad, følger vi hos H. Daugaard byggeriet på tætteste hold – og bakker med customized logistics op om projektets fremdrift og tidsplaner.

  Vi har nemlig fået chancen for at bringe alle styrkerne i vores set-up i spil – og håndtere leveringen af jernbaneskinnerne til projektet. En opgave, der i al sin enkelhed går ud på at modtage jernbaneskinner i Kolding og levere dem i Odense centrum … men som ikke er helt så enkel, som den lyder:

  Jernbaneskinnerne ankommer med jernbane direkte til vores lagre i Kolding. Nogle af dem læsses af og lægges på lager – mens andre omlæsses direkte til udtrækstrailere, som vi gør klar til afgang fra Kolding havn.

  Selve leveringen i Odense skal med afsæt i de meget begrænsede pladsforhold på byggepladsen ske just in time. Det kalder på en meget nærværende og fleksibel logistikløsning og et set-up, der ikke bare tager højde for facts og rammer – men også for trafikale problemer, forsinkelser og løbende justeringer.


  Tæt koordinering og kompetente chauffører, der forstår at navigere uden om myldretid og køer skal sikre, at det aldrig er på grund af os, at byggeriet ligger stille – og koster ikke blot penge men også irritation og frustration.

  Og det lykkes i høj grad! Hele opgaven er for os er ikke en udfordring – men en inspirerende opgave. Den bringer alle vores kompetencer i spil: PEOPLE, PERFORMANCE & PRECISION.  Kompetencer, som trækker tråde tilbage til vores store kundeundersøgelse forrige efterår, hvor noget af det, vi fik masser af positive tilbagemeldinger på, var vores leveringssikkerhed og at vi var nemme at komme i kontakt med!

  Præcis de kompetencer gør vi vores bedste for at teamet omkring Odense Letbane mærker hver eneste dag … mens vi glæder os over at se projektet vokse og over at yde vores lille bidrag til fremtidens infrastruktur!

  Har du også helt særlige transport- og logistikopgaver, som måske kunne blive betydeligt enklere for dig med customized logistics, så er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen … du kunne f.eks. tage fat i vores projektchef, Frank Dueholm Poulsen, på +45 79 38 12 88.