• Dansk
 • English
 • Deutsch
  • +45 7938 1244

  Vi oplever, at Sverigestrafikken udvikler sig eksplosivt … og vi følger med!

  Vi oplever, at Sverigestrafikken udvikler sig eksplosivt … og vi følger med!

  Ét at de områder, der gennem det seneste år har markeret sig med stor vækst for H. Daugaard, er trafikkerne fra Danmark, Tyskland/Benelux og kontinentet til Sverige – og den modsatte vej.

  Stor kundetilgang samt udvikling af de mængder, som vi flytter for individuelle kunder, har været vores hverdag – og vi har matchet op med fokus, kvalitetssikkerhed og løbende analyse af transporterne fra vores interne team.

  Output fra vores tætte dialog med kunder og potentielle kunder har altid kvalitet, leveringssikkerhed og menneskelige kompetencer som omdrejningspunkt – og for at styrke netop disse parametre har vi nu valgt at indsætte 3 danske 3-akslede biler. Bilerne er udstyret og godkendt til at køre med ADR forsendelser og trailerne har med GPS, kæpstokke, hævetag, 5 T surringsringe og coilbrønde … med stor appel til bl.a. stålindustrien

  Vi har flere 3-aklsede biler på vej og fælles for dem alle bliver, at de bliver ført af en fast stab af danske og skandinaviske chauffører, som er uddannet i surring, ADR og som forstår og taler dansk og skandinavisk. Og som ikke mindst er guidet til en dyb forståelse af vigtigheden af det nærvær og den fleksibilitet, som de tilfører vores transportløsninger.

  Har du interesse i flere detaljer om vores set-up på Sverige, så er du velkommen til at kontakte os direkte på 79 38 12 44 (spørg efter Poul Aarre) eller sende os en mail på sales@h-daugaard.dk.
  Vi stiller gerne op til uforpligtende sparring og dialog. Find også gerne direkte kontaktinfo her H. Daugaard/ kontakt