fbpx

Kontorassistent med erfaring indenfor international spedition

Kan du gøre en forskel for flere af vores store kunder – og bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil i en travl hverdag? Er du klar til at springe ind i en innovativ transportvirksomhed og blive en vigtig spiller i udbygningen af afdelingen for internationale transporter? Så er du måske den helt rigtige kandidat til stillingen som kontorassistent hos H. Daugaard!

Vi har travlt i vores internationale kørselsafdeling i Kolding – og søger derfor endnu en kontorassistent til vores bestående team på 14 medarbejdere, som arbejder med kundetilpassede løsninger til en stor og voksende kundegruppe med fokus på internationale transporter til/fra Danmark og internt i Europa.

Ambitiøs afdeling i udvikling

Omdrejningspunktet i den nyoprettede stilling er flere af vores store kunder, hvor du med reference til afdelingschefen for vores internationale import og i tæt samarbejde med vores key account får ansvaret for bl.a. håndtering af EDI-filer, afregning og fakturering, kontakt til danske og udenlandske samarbejdspartnere samt forskellige ad-hoc opgaver.

Det forventer vi af dig – Struktureret teamplayer

Du løfter stillingen med mindst 5 års erfaring inden for afregning, arbejder struktureret, selvstændigt og målrettet – og opleves i hverdagen som en:

  • kreativ teamplayer, der sætter en ære i at tingene er i orden – og ikke mister overblikket trods et til tider højt arbejdspres
  • mester i kundekontakt med et fleksibelt, tålmodigt og omstillingsparat mind-set – og en kreativ tilgang til at løse udfordringer
  • kompetent på både tysk og engelsk i skrift og tal

Er du den helt rigtige ansøger, så tilbyder vi dig et job med mange udviklingsmuligheder, pensionsordning, sundhedsforsikring samt løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer – og ikke mindst en spændende hverdag i en veletableret virksomhed i markant udvikling kendetegnet af et uformelt miljø med dygtige og kompetente kolleger.

Ring gerne og helt uforpligtende til afdelingsleder Poul Aagaard på 79 38 12 44, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse snarest. Alle ansøgninger vil blive behandlet løbende, fortroligt og i henhold til GDPR – ligesom samtaler afvikles løbende.

ANSØG HER