fbpx

“Stålfast” samarbejde mellem Ib Andresen Industri & H. Daugaard

Helt tilbage i slutningen er 1960’erne startede det indledende samarbejde mellem Ib Andresen Industri og H. Daugaard. I 1994 etablerede H. Daugaard sig på Vejle Havn med kontor og kajnære lagerhaller – lige ved siden af Ib Andresen Industris produktionsanlæg. Dermed var grundlaget for et endnu tættere samarbejde mellem Ib Andresen Industri og H. Daugaard etableret.

Samarbejdet er igennem årene vokset betydeligt, og H. Daugaard fungerer 100 % som en integreret varemodtagelse for Ib Andresen Industri i Vejle. Denne funktion udfylder H. Daugaard hele året rundt, også når Ib Andresen Industri har ferielukket hen over sommeren eller nytåret.

Logistik og håndtering af stål

H. Daugaard losser skibe, der ankommer til Vejle med stålcoils, der aflæsses jernbanevogne og lastbiler, og alle coils bliver kontrolleret og registreret ved ankomst uanset transportformen. Efter varemodtagelsen lagres de i de forskellige kranbetjente lagerhaller, som Ib Andresen Industri og H. Daugaard tilsammen råder over.

Igennem årene er der blevet håndteret flere millioner tons coils, så det er og har været et ”stålfast” samarbejde lige fra start.

Når coilsene hos Ib Andresen Industri er blevet klippet til stålplader, så står H. Daugaard ofte for transporten fra Vejle til de respektive slutdestinationer i både indland samt udland enten med lastbil, jernbanevogne eller skibe.

Vejen til det gode samarbejde

Ib Andresen Industri betjener mange forskellige kunder – med alt fra klip eller spaltning af stål coils, og derfor er det afgørende at have fuld sporbarhed samt korrekt registrering af, hvor coilsene befinder sig, da der hurtigt skal kunne leveres den rette coil til den rette produktionslinje, så slutkunden modtager den ønskede vare.

Samarbejdet bygger på stor tillid og fleksibilitet, og der har altid været en gensidig involvering i de forskellige forretningsprocesser.

Der er stor fokus på hele tiden at optimere og forbedre processerne – som fx kræver fælles investeringer i materiel. Vores direkte kunde er Ib Andresen Industri, men vores opgave er i lige høj grad at sikre, at Ib Andresen Industris kunder er tilfredse med logistikken, vi yder.

Udtalelse fra Jess Storm, Supply Chain Manager – Steel Service Center hos Ib Andresen Industri:

Samarbejdet er forankret i en dyb forståelse af Ib Andresen Industris forretningsprocesser og her har H. Daugaard altid formået at understøtte disse og samtidig give os forskellige indspark indenfor logistik. Det har medvirket positivt til Ib Andresen Industris muligheder for at vækste. Vi værdsætter samarbejdet meget”.
H. Daugaard takker for denne tillid, og vi ser frem mod et fortsat inspirerende godt samarbejde med Ib Andresen Industri.

Skal vi tilfredsstille dine kunder?