fbpx

27-04-2023

Ny HR funktion til H. Daugaard A/S

Vi er glade for at kunne dele, at vi har ansat René Husum som CHRO hos H. Daugaard A/S koncernen pr. 01.05.2023.

René er dog ikke et helt nyt ansigt hos os – siden 2016 har vi arbejdet sammen med René, som har været vores eksterne konsulent inden for både organisations-, leder-, strategi- og medarbejderudvikling.

Senest hyrede vi René ind i december 2022 til at foretage styrkebaseret medarbejderudvikling. Da René på baggrund af tidligere samarbejde og det nuværende projekt allerede kender H. Daugaard A/S og vores medarbejdere bedre end os selv (næsten), var det helt naturligt at tilbyde René jobbet som vores nye CHRO, da udviklingen aldrig stopper.

René vil fremadrettet være i tæt dialog med H. Daugaards forskellige afdelinger og forretningsområder i Danmark, Luxembourg og Tjekkiet med det formål at forstå deres udfordringer, styrker og behov for derfra at tilpasse HR-aktiviteterne til at støtte dem bedst muligt.

 

Udvikling og vækst går hånd i hånd

H. Daugaard A/S er vokset en del de seneste år, og det kræver, at vores medarbejdere også udvikles, så vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder den mest optimale service. Som René siger: ”Strategi sker gennem mennesker”, derfor kræver det, at vi bruger vores talenter og styrker på bedste vis – og det er René ekspert i.

Grundet hans dybe kendskab til H. Daugaard A/S og vores ansatte, var han ikke i tvivl om at takke ja til stillingen: ”Jeg ved, H. Daugaard er et godt hold. Der er dedikation, passion og ild i øjnene – og det er altafgørende for mig”, fortæller han.

Med både mastergrader i strategi og erhvervspsykologi, certificeringer inden for strategi, ledelse og organisationsudvikling og vores egen erfaring med Renés tidligere resultater hos H. Daugaard er vi ikke i tvivl om, at vi får et værdiskabende samarbejde.

Vi ser frem til samarbejdet med René.