fbpx

Sådan bidrager H. Daugaard til Syngentas bæredygtighedsmål

Det er bæredygtigheden, der er den overordnede ledestjerne, når Syngenta har et mål om at bidrage til fødevarer af høj kvalitet, et godt miljø og et landbrug med en god økonomi. I den forbindelse har de indgået et vigtigt samarbejde med H. Daugaard som deres logistikpartner.

Syngenta Nordics er en del af Syngenta Group, som er en af verdens førende leverandører af blandt andet plantebeskyttelsesmidler til landbrugsvirksomheder. De har 48.000 medarbejdere i over 100 forskellige lande.

“Vores logistikløsning skal hjælpe os med at blive mere bæredygtige”

Med en ambitiøs målsætning om at reducere deres CO2-intensitet af aktiviteter med 50 % inden 2030, er det naturligt, at Syngenta har et stort fokus på deres logistikløsning.

Hos H. Daugaard er vi derfor meget glade for, at Syngenta har valgt os som logistikpartner til både opbevaring på vores lagerhotel samt levering af deres produkter i de nordiske lande. I Danmark, Sverige og Finland hjælper vi Syngenta med en stor del af deres leveringer.

H. Daugaard er med til at sikre, at vores produkter opbevares og transporteres på en sikker måde, hvor der er fokus på mere miljøvenlige løsninger.

–  siger Lisa Wede Andersen, Head & Supply Chain og Customer Service Manager Nordics hos Syngenta

En leverandør med fokus på detaljen

Det er ikke tilfældigt, at Syngenta har valgt H. Daugaard som deres logistikpartner. I deres udvælgningsproces har de haft fokus på at vælge en leverandør, der selvfølgelig har et stort fokus på mere bæredygtige løsninger. Derudover har de også lagt vægt på, at deres leverandør har mange års erfaring og kan bidrage med et professionelt samarbejde, god service og høj leveringssikkerhed.

Eco-Driving

Syngenta er afhængige af at få deres varer leveret med lastbil, og derfor har det stor betydning for dem, at H. Daugaard arbejder med flere forskellige indsatser for at gøre denne transport mere miljøvenlig. De fremhæver H. Daugaards Eco-driving system, der er integreret i alle lastbiler, og har som formål at hjælpe chaufførerne med at reducere brugen af brændstof så meget som muligt.

Læs mere om vores Eco-driving system her.

Alle H. Daugaards lastbiler har også Euro-norm 6, som er den nyeste standard, og kører også på miljøvenlige dæk. Alt dette er vigtigt for Syngenta, fordi det bidrager til en reduceret CO2-udledning i deres logistikløsning.

Du kan læse mere om H. Daugaards overordnede initiativer omkring bæredygtighed her.

Og du kan læse mere om Syngentas fokus på mere miljøvenlig transport her.

 

Få gennemgået din nuværende logistikløsning